Kaartenverkoop

De kaartenverkoop voor de dansoptredens start op vrijdag 15 februari. Een toegangskaart voor onze show kost 10 euro per persoon. Hou er rekening mee dat de deuren een half uur voor de voorstelling opengaan en dat de kaarten niet genummerd zijn. Kinderen onder de drie jaar mogen gratis binnen op voorwaarde dat ze op de schoot genomen worden. Kaarten bestellen kan volgens onderstaande bestelprocedure.

  1. Kaarten bestellen: je kan kaarten bestellen door een mailtje te sturen naar info@blits78kessello.be. Vermeld daarbij zeker de naam van het danslid aan wie we de kaarten mogen meegeven en hoeveel kaarten je wil bestellen voor welke van de vijf voorstellingen. Kijk hiervoor goed aan welk optreden je favoriete danser deelneemt! Opgelet: bestelling via mail is de enige geldige manier om kaarten te reserveren. Een kaart kost 10 euro. Kinderen tot 3 jaar krijgen gratis toegang op voorwaarde dat ze op de schoot genomen worden.
  2. Bevestigingsmail: na je bestelling krijg je van ons binnen +/- 3 dagen een bevestigingsmail waarin nogmaals de betalingswijze vermeld wordt.
  3. Betalingswijze: kaarten kunnen enkel via overschrijving betaald worden. Dit doe je door het gepaste bedrag over te schrijven op rekening van 'BLITS78 BIERBEEK KESSEL-LO' met IBAN: BE44 7340 0959 6945 en BIC:KREDBEBB. De mededeling moet starten met het woord: KAARTEN, gevolgd door de naam van het lid voor wie de kaarten zijn. (Dit is dus dezelfde naam als in je bestelmail.) De kaarten dienen binnen de 14 dagen na bestelling betaald te worden, anders vervalt je bestelling en worden de kaarten opnieuw doorverkocht.
  4. Bezorging: betaalde kaarten worden tijdens de repetities van het slotnummer uitgedeeld. Houd er rekening mee dat de deuren een half uur voor de voorstelling openen en de plaatsen niet genummerd zijn.