Dansgroepen BLITS78 afdeling Kessel-Lo heet je van harte welkom op haar webstek!

Dansgroepen...wie...?!

Wij zijn een enthousiaste dansvereniging die aan klein en groot, van beginner tot gevorderde een ruim aanbod van dans- en bodystijlen aanbiedt. We zijn een club waar iedereen welkom is.

Dansen is nu eenmaal onze passie en die kriebels willen we met veel enthousiasme aan jou doorgeven!


DANSOPTREDEN

Je hebt het ongetwijfeld al in je agenda staan: de dansoptredens vinden dit jaar plaats tijdens de paasvakantie, namelijk op zaterdag 13 april om 16.00 en 20.30 uur en zondag 14 april om 10.00, 14.30 en 19.00 uur in CC De Borre in Bierbeek. OPGELET: Omwille van het grote aantal dansgroepen doet niet iedereen aan alle optredens mee. We verdelen alle dansgroepen onder 4 subgroepen. Kijk goed wanneer jij moet optreden. Dit is ook belangrijk voor de ouders die kaarten willen bestellen.

Alle andere informatie kan u terug vinden onder "Activiteiten" -> "Dansoptreden".

INSCHRIJVEN DANSOPTREDEN

Bij de inschrijvingen voor dit dansjaar vroegen we al om aan te duiden of je wel/niet deelneemt aan de dansoptredens. Omdat toen nog niet iedereen zijn vakantieplannen vastlagen, vragen we je nu om een definitief antwoord. Gelieve daarom zo snel mogelijk het online inschrijvingsformulier op www.blits78kessello.be in te vullen. Ook als je niet meedoet, moet je dit online laten weten (zo weten wij zeker dat je het niet gewoon vergeten bent).

Opgelet: als je deelneemt aan de optredens wil dit zeggen dat je zo vaak mogelijk in de training aanwezig bent en dat je aanwezig kan zijn op de oefenmomenten van het slotnummer, de algemene repetitie, de generale repetitie én de juiste voorstellingen. Mocht dit ergens een probleem vormen, verwittig dan zo snel mogelijk je juf en laat dit ook weten bij ‘opmerkingen’ in het online inschrijvingsformulier.

KAARTENVERKOOP

Voor meer informatie over de kaartenverkoop kan je hier terecht.

OPROEP BEGELEIDINGSOUDERS

Graag willen we een (hoogstnoodzakelijke) oproep doen voor begeleidingsouders. Begeleidingsouders zijn mama’s of papa’s die tijdens minstens 1 hele voorstelling een paar kindergroepen onder hun hoede nemen. Ze zorgen ervoor (met behulp van een draaiboek) dat de kinderen op tijd uit de kleedkamers naar het podium vertrekken, de juiste kledij aanhebben enzoverder. We hebben heel wat kinderen en tieners tussen de 6 en 14 jaar waarvan hopelijk enkele mama’s of papa’s een handje willen helpen tijdens één of meerdere voorstellingen. Ben jij zo’n mama of papa? Geef ons dan aub een seintje via info@blits78kessello.be! We zijn je erg dankbaar!


Tot in de danszaal!